دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی |
پیش زمینه
امروزه ایمنى غذا یک مباحث مهم سلامت عمومى جامعه است. تخمین زده مىشود که حدود %30 مردم کشورهاى صنعتى از بیمارىهاى ناشى از غذا رنج مىبرند (بارت، 2004). طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سالانه 9میلیون نفر در جهان جان خود را بر اثر مسمومیتهای ناشی از مصرف غذا و آب آلوده از دست میدهند (اوسلاح و همکاران،2007). بیماریهای حاصل از مصرف غذاهای آلوده به باکتریهای پاتوژن از اهمیت فراوانی در بهداشت عمومی برخوردار بوده و سالانه خسارتهای مالی و جانی فراوانی را به جوامع تحمیل مینماید. به عنوان مثال در کشور کانادا هزینه درمان بیماری های ناشی از مصرف گوشت آلوده به پاتوژنهای غذایی، بالغ بر 500 میلیون دلار در سال میباشد (اوسالا و همکاران، 2005). در سال 1999مرکز کنترل و پیش گیری بیماریها اعلام کرد که سالانه 76 میلیون نفر در ایالات متحده بر اثر پاتوژن های مواد غذایی بیمار میشوند. چنین بیماریهایی سالانه منجر به 225000 مورد بسترى در بیمارستان و 5000 مورد مرگ میگردند. مطابق ارزیابی دپارتمان کشاورزی ایالات متحده هزینههای پزشکی و زیانهاى اقتصادى ناشى از دورریزى مواد غذایى ایجاد کننده بیماری غذایی در محدوده 5/6 تا 9/34 بیلیون دلار در هر سال است (وحیدی و همکاران، 2002).
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1398-06-28] [ 07:43:00 ب.ظ ]
|